Στην PVCOUTLET θα βρείτε ενεργειακά κουφωματα από PVC σε τιμές που μόνο εμείς μπορούμε να πετύχουμε στην Αθήνα. Το διαμέρισμά μας βρίσκεται στον 6ο όροφο πολύκατοικίας στο Χαλάνδρι και ανέκαθεν είχαμε πρόβλημα με τη θέρμανση του. https://pvcoutlet.gr/

Πολλές μπαλκονόπορτες και παράθυρα περιμετρικά με αποτέλεσμα το χειμώνα η θερμοκρασία να μην ανεβαίνει με τίποτα. Τα συνθετικά κουφωματα της PVCoutlet αλλάξανε τελείως το κλίμα στο διαμέρισμά μας. Τοποθετήσαμε μπαλκονόπορτες και παράθυρα Pvc με ρολά και σίτες και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τις τιμές και τον επαγγλεματισμό τους.

Μένω στον 1ο όροφο πολυκατοικίας πρόσοψη σε πολυσύχναστο δρόμο της Καλλιθέας στην Αθήνα. Τα επάλληλα αλουμινένια κουφώματα που είχε το διαμέρισμα από τον κατασκευαστή είχαν πολύ χαμηλή ηχομόνωση με αποτέλεσμα η ποιότητα της καθημερινότητάς μου στο διαμέρισμα να ήταν συνεχώς σε ένταση.

Αναζητόντας για οικονομικούς τρόπους ηχομόνωσης έμαθα για τα συνθετικά κουφωματα από pvc, τα οποία δεν τα γνώριζα. Με λίγο περισσότερο ψάξιμο κατάλαβα πως ήταν μονόδορμος για την ηχομόνωση του σπιτιού μου και κατεπέκταση την ψυχική μου γαλήνη.

Αν και πιστεύω πως πληρώ της προϋποθέσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον ΙΙ» , το κόστος της ανακαίνισης των κουφωμάτων ήταν τόσο μικρό που δεν το σκέφτηκα καθόλου. Τώρα σε συνδιασμό με τις κουρτίνες και τα νέα pvc κουφωματα που εγκατέστησα από την PVCOUTLET μπορώ και απολαμβάνω το σπίτι μου, χωρίς τους θορύβους της πόλης. Ευχαριστώ πολύ την PVCOUTLET για όλο τον επαγγελματισμό τους.

Ο κ. Κώστας και η υπόλοιπη ομάδα της PVC outlet είναι οι ειδική στα κουφώματα pvc. Συνδιάζουν την εξειδίκευση με την ποιότητα και τις χαμηλές τιμέσ. Πήρα μπαλκονόπορτες pvc και παράθυρα pvc για τα δωμάτια, την κουζίνα και το μπάνιο. Ευχαριστώ!

Τα συνθετικά κουφώματα PVC έχουν από τη φύση τους μειώνουν την ένταση των ήχων του περιβάλλοντος κατά 70%. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι το πλαστικό δεν επιτρέπει την μετάδοση του ήχου. Επίσης έχουν εξαιρετικές ενεργειακές επιδόσεις καθώς το pvc είναι μη αγώγιμο υλικό και δεν μεταφέρει τη θερμοκρασία. Μπορούν να εφαρμοστούν σε διαμερίσματα, σε κατοικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Τα συνθετικά Κουφώματα pvc έχουν πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Υπάρχουν πάρα πολλές αποχρώσεις σε όλα σχεδον τα χρώματα που μπορεί να φανταστεί κανείς. Η ανάγλυφη υφή τους μπορεί να σας δυσκολέψει πολύ να αναγνωρίσετε τα αληθινά από τα ξύλινου χρώματος κουφώματα pvc. Το πιο συνηθισμένο χρώμα είναι το λευκό και το γκρί.

Αυτά τα χρώματα συνδιάζονται εύκολα με τα υπόλοιπα και αποτελούν μια ιδανική λύση η οποία ταιριάζει σε όλους τους χώρους. Τα περισσότερα χρώματα έχουν ειδικές χρωστικές από φυσικά ορυκτά που ενισχύουν την αντοχή της επιφάνειας των κουφωμάτων και μειώνουν τη θερμοκρασία τους.

Τα κουφώματα pvc προσφέρουν κορυφαία θερμομόνωση και μέγιστη εξοικονόμιση ενέργειας και χρημάτων. Η θερμομόνωση μποεί να φτάσει επίπεδα ακόμα και UF τιμή= 1.1 W/ (m2K).

Τα περισσότερα κουφώματα διαθέτουν περιμετρικά λάστιχα για αξιόπιστη προστασία από τον αέρα και την υγρασία, διπλό επίπεδο λάστιχου (ενδιάμεσο λάστιχο) για δυνατότητα επιπρόσθετης θερμομόνωσης και ενεργειακά τζάμαι τεσσάρων εποχών.

Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στα κουφωματα pvc. Η PVCoutlet με κέρδισε αμέσως καθώς μου έλυσαν όλες τις απορίες. Απάντησαν αμέσως στο τηλέφωνο και μ έδωσαν επι τόπου τιμή για το παράθυρο στις διαστάσεις που ήθελα. Μου εξήγησαν τη διαφορά του ενεργειακού κρύσταλλου τεσσάρων εποχών με τα κοινά της αγοράς. Την επόμενη μέρα ήρθαν σπίτι μου στον Άλιμο, ξήλωσαν το παλιό ξύλινο κουφωμα και εγκατέστησαν το νέο λευκό παράθυρο pvc με 2 φύλλα, ρολό και σίτα. Άμεσα και οικονομικά, έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Ο κ. Κώστας και η υπόλοιπη ομάδα της PVC outlet είναι οι ειδική στα κουφώματα pvc. Συνδιάζουν την εξειδίκευση με την ποιότητα και τις χαμηλές τιμέσ. Πήρα μπαλκονόπορτες pvc και παράθυρα pvc για τα δωμάτια, την κουζίνα και το μπάνιο. Ευχαριστώ!

Πρόσφατα ένας φιλος μας έκανε ανακαινιση στα κουφώματά του και έβαλε τα pvc της PVCOUTLET και έμεινε τόσο ευχαρισημένος που μας έπεισε να τα ανακαινίσουμε κ εμείς. Συγκεκριμένα αλλάξαμε 3 παράθυρα και 4 μπαλκονόπορτες και αλλάξαμε τα παλιά ξύλινα πατζούρια με νέα ρολά. Σε όλα τα κουφωματα προσθέσαμε σίτες πλισσέ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απο την συνέπεια, την ποιότητα και την τιμή της PVCOUTLET.

Συνεργάζομαι με την PVCOUTLET εδώ και 10 χρόνια περίπου και δηλώνων πολύ ευχαριστημένος σε όλα τα επίπεδα. Πάντα προτείνω στους πελάτες κουφώματα pvc για να κρατάω τα κόστη χαμηλά χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. Η PVCOUTLET έχει PVC παράθυρα και μπαλκονόπορτες σε ασυναγώνιστες τιμες και την τεχνογνωσία να τα τοποθετήσει σωστά και γρήγορα. Πραγματικοί επαγγελματίες που κάνουν τη διαφορά σε επίπεδο προϊόντος και υπηρεσίας.