Et flødebollekursus er en fantastisk oplevelse for alle. Her kan du lære hvordan du laver den perfekte flødebolle, så du kan imponere familie og venner med gode hjemmelavede flødeboller. Du kan komme på flødebollekursus mange steder i Danmark. F.eks. kan du både deltage i et flødebollekursus i Aarhus, København og Odense. 

Flødeboller kan være svære at gå til, fordi der er så mange elementer, der skal være perfekte. Du skal have den perfekte bund, af enten kiks eller marcipan, du skal have en perfekt skum og så skal der overtrækkes med et perfekt tempereret lag chokolade. 

Det gode ved et flødebollekursus er at du både får alle de gode tips og tricks til hvordan flødeboller laves helt efter bogen, men også al den praktiske erfaring med hvordan du så faktisk selv kan lave dem.

Et flødebollekursus er desuden en perfekt oplevelse at dele med andre. Det kan være med familie, venner, veninder, partner eller kolleger. Der er garanti for sjov, læring og gode oplevelse man deltager i et kursus, hvor der skal laves flødeboller.