De flesta elever drömmer om att få åka på en härlig stor klassresa tillsammans någon gång innan de slutar skolan. En klassresa kan kosta ganska mycket pengar så det gäller att börja samla ihop till den redan på låg eller mellanstadiet. Det finns många olika sätt att få ihop pengar på men det vanligaste är nog ändå att göra en klassförsäljning tillsammans hela klassen. Här ska vi berätta hur ni kan tjäna pengar till klassen med Olivprinsen.

Vilka är Olivprinsen

Olivprinsen är för det första ett företag som specialiserat sig på att hjälpa skolklasser, lag och föreningar att tjäna pengar genom försäljning av olivolja. Olivprinsen vill även erbjuda en populär produkt av hög kvalitet till ett bra pris. En annan viktig del när man säljer tillsammans med Olivprinsen är att det ska vara en hög förtjänst. Alla dessa bitar bidrar till att försäljning går bra, klassen tjänar mycket pengar och kunderna är nöjda.

Olivoljan

Den olivolja som Olivprinsen erbjuder är en extra virgin. Den håller högsta kvalitet och har dessutom vunnit flera internationella priser. Om säljarna berättar för kunderna om hur fin och nyttig olivoljan är kommer även försäljningen öka och ge mer pengar till klassen. En extra virgin olivolja innehåller stora mängder antioxidanter och andra nyttiga ämnen som bidar till ett bättre mående.

Hur säljer klassen

För att lyckas med försäljningen är det bra att alla som ska sälja är pålästa om produkten. Olivprinsen har dessutom en fin säljbroschyr som man kan visa upp när man ska sälja. Där finns en fin bild och text som berätta om olivoljan. När kunderna förstår alla fördelar med denna fina produkt och även inser att priset är bra så kommer många köpa och klasskassan växer. Sälj till familjen och vänner. Knacka även på hos grannar och berätta att din klass vill tjäna pengar till en klassresa. Visa säljbroschyren och förklara allt de positiva med att köpa denna fina olivolja. Man kan även låta föräldrarna ta med säljbroschyren till sina arbetsplatser. Där kan de i lugn och ro bläddra igenom den och sedan lägga en beställning.

Några fördelar med Olivprinsen

  1. Populär produkt som alla använder
  2. Hälsosam och nyttig produkt
  3. Prisbelönt olivolja som säljs till ett bra pris
  4. Hög förtjänst, skolklassen tjänar snabbt mycket pengar
  5. Inga extra kostnader, allt skickas alltid fraktfritt
  6. Snyggt säljmaterial bidrar till ökad försäljning

Sammanfattning

Välkomna att kontakta Olivprinsen för att tjäna pengar till klassen. Olivoljan de erbjuder till försäljning är både en utsökt smakhöjare i köket och dessutom väldigt nyttig. Priset ni säljer för är förhållandevis lågt vilket gör att många köpare passar på att köpa och blir samtidigt nöjda med vad de får för pengarna. Förtjänsten för skolklassen är hög så det behövs inte säljas så mycket för att snabbt på klasskassan att växa.